خانه و آشپزخانه

آشپزخانه

ظروف پخت و پز ابزار پخت و پز ابزار برش ابزار مکمل آشپزخانه ابزار آماده‌سازی ابزار قنادی منسوجات آشپزخانه ظرف نگهداری ابزار سامان‌دهی

سرو و پذیرایی

سرویس پذیرایی ظروف پذیرایی ابزار سرو سرو نوشیدنی‌ها چیدمان میز پذیرایی

دکوراسیون

خواب و حمام

خانه داری

لوازم خانگی برقی

لوازم بزرگ آشپزخانه آماده‌سازی غذا تهیه نوشیدنی برقی پخت و پز لوازم جانبی دیجیتال

خوراک و بهداشت

راهنمای کامل مراقبت از لباس ها

 

راهنمای کامل مراقبت از لباس ها

داشتن لباس هایی پاک ، مرتب و خوشبو یکی ازاصول زندگی ما انسان هاست. بدین منظور همواره تلاش بر این داریم که به خوبی از آنها محافظت کنیم و آنها را تمیز، سالم و نو نگه داریم. برای این کار توجه به نوع شستشوی لباس کار مفیدی می باشد.

بهتر است سعی کنیم از انباشته کردن لباس ها بر روی هم جلوگیری کنیم این کار مانع از بو گرفتن لباس ها میشود.

 

 

همچنین برای جمع کردن لباس های کثیف در یک فضای کوچک احتیاج به سبدی داریم که بتوان لباس ها را در آن جای داد بدون اینکه نگران اشغال فضا زیاد و بوی آنها باشیم. استفاده از سبدهای پارچه ای و یا استیل که دارای محفظه هایی برای عبور هوا باشد ایده ای مناسب است.

 

 

برای حفظ جنس و فرم  پارچه و رنگ لباس ها بهتر است قبل از شستش آنها را از هم تفکیک کرد. لباس های مشکی را با هم، لباس های سفید را با هم و رنگی ها را نیز بر اساس تیرگی و روشنی شان از هم جدا کرد.

برخی از لباس ها به دلیل استفاده از پاچه های پرز دار و کرک دار باقی لباس ها را نیز تحت تاثیر قرار می دهند مانند حوله ها. بهتر است این دسته از لباس ها را نیز از باقی جدا کنید.

همچنینن توجه به اطلاعات درج شده بر روی اتیکت لباس به شما را برای شستشوی بهتر لباس یاری می کند.

 

 

برخی از لباس ها از خودشان رنگ پس می هند، برای فهمیدن این نکته می توانید قسمت رنگی لباس را خیس کرده و سپس آن را روی یک حوله سفید قرار دهید تا متوجه این موضوع شوید. برخی لباس ها نیز به دلیل ظرافتی که دارند بهتر است با دست شسته شوند، مانند لباس های ابریشمی.

انتخاب دمای مناسب نیز می تواند به دوام و طول عمر لباس ها کمک کند. دمای 30 درجه برای شستشو لباس های ظریف و لباس هایی که خیلی کثیف نیستند مناسب است.برای پارچه های کتانی نیز دمای بیشتراز 50 درجه توصیه نمی شود.فراموش نکنید که برای شستن لباس های پشمی ماشین لباس شویی خود را روی مدت زمان شستشوی کوتاه تنظیم کنید.

سعی کنید لباس های ظریف و کتانی  را در معرض نور آفتاب خشک نکنید چون باعث تغییر رنگ آنها می شود. لباس هایی از جنس نخ را به راحتی می توان زیر نور خورشید خشک کرد.

 

 

امروزه استفاده از پودر های آنزیم دار بسیار رایج شده است اما توجه کنید استفاده بلند مدت از این نوع شویندها، به بافت و رنگ لباس آسب می رساند. می توانید از نرم کننده برای لباس های مشکی استفاده کنید.

بعد از اتمام شستشوی ماشین لباس شویی از تلنبار کردن لباس ها بر روی هم خودداری کنید و سعی کنید هر چه زودتر آنها را روی بندرخت بیاندازید تا خشک شوند. انتخاب بند رخت مناسب نیز می تواند کار شما را آسان کند.

انواع مختلفی از بند رخت وجود دارد که می توان با توجه به میزان لباس و فضای منزل آنها را تهیه کرد.

 

 

بند رخت های مناسب فضای باز

این نوع معمولا به دیوارنصب شده و یا دارای  پایه ای ثابت می باشد که به صورت چتر باز و بسته می شوند.

 

 

بند رخت های خانگی

این مدل جزو متداول ترین مدل ها می باشد که معمولا در همه خانه ها پیدا می شود و در سایز های مختلفی وجود دارد.

 

 

بند رخت هایی مناسب فضاهای کوچک

طول این بند رخت قابل تنظیم است،  بدین صورت که بخش ابتدایی آن  به دیوار متصل می شود و بخش دیگر آزاد است،  تا بتوان با توجه به فاصله مورد نظر آن را به وسیله یک قلاب بر روی دیوار دیگر نگاه داشت.

 

 

اتو کشی

برخی از ماشین های لباس شویی قابلیت ضد چروک دارند. اما باز هم برخی از لباس ها احتیاج به اتو کشی دارند. استفاده از یک میز اتوی مناسب جهت اتو کشی امری بسیار مهم می باشد.

 

 

میز اتو های مختلفی در انواع سایز ها موجود است که میتوان با توجه به فضای اتاق آنها را تهیه کرد. اگر کودک درخانه دارید از میزهایی استفاده کنید که دارای قفل کودک باشد.

 

 

همچین آنهایی که قابلیت تنظیم ارتفاع دارند نیز انتخاب مناسبی برای خانم های باردار است که بتوانند به راحتی روی صندلی نشسته و لباس ها را اتو کشی کنند.

بعد از تهیه میز اتوی مناسب توجه به نحوه اتوی هر لباس هم کمک زیادی به نگهداری از لباس می کند. به عنوان مثال برای جلوگیری از برق افتان روی لباس های مشکی بهتر است آنها را پشت روکرده سپس اتو کنید یا پارچه ای نازک و نخی روی آن قرار دهید و سپس اتو کشی نمایید.